Në natën e kampionëve që zhvillohet në qytetin e Tetovës ku garojnë boksier të ndryshëm i pranishëm ishte edhe kryetari i Tetovës Bilall Kasami. Në pyetjen e moderatorit se kur Tetova do të shohë një stadium evropian, Kasami u...
Kreu i Tetovës, Bilall Kasami njofton për ceremoninë e shpalljes Qytetar nderi të Tetovës – Rifat Jasharin, vellai i heronjve Adem dhe Hamz Jashari. Tetova sot është përpara një momenti të madh, përpara një momenti që shënon madhështi historike. Tetova...
Kreu i Komunës së Tetovës Bilall Kasami në statusin e tijë në facebook ka bërë një postim për ndeshjen e Shkëndisë 👇🏻 “Valmiera vs SHKËNDIJA, DREJTPËRDREJTË në sheshin e qytetit tonë! Në pamundësi të jemi afër, komuna e Tetovës organizon shikimin e...
Komuna e Tetovës reagon lidhur me vendimin e  fundit të Ministrisë së Arsimit, ku nga vet mënyra e kumtimit të këtij vendimi të cilin Komuna e Tetovës e ka marrë përmes gazetarëve, tregon seriozitetin dhe peshën e këtij pushteti...
Kreu i Komunës së Tetovës Bilall Kasami në statusin e tij në facebook ka bërë postimin e  sanimit të gropave si dhe nivelizimin e pusetave edhe në orët e vona të natës Për më shumë informacion 👇🏻 “PO PUNOHET EDHE GJATË MBRËMJEVE...
Kreu i Komunës së Tetovës në statusin e tij në facebook ka dhënë lajmin e madh për rindërtimin e infrastrukturës së qytetit, mbushjen e gropave etj… Për më shumë informacion 👇🏻 “VAZHDON RINDËRTIMI I INFRASTRUKTURËS NË QYTETIN TONË 🤩 #punë #jofjalë Aktivitetet për...
Të dashur Tetovarë, edhe pse nuk duam që të merremi me të kaluarën e hidhur që kanë përjetuar Tetovarët nga BDI, e në veçanti komuna e Tetovës nga ish kryetarja, jemi dëshmitarë se si pa fije turpi 12 vjet...
Orari i linjës 1 (UEJL – S.A. – UEJL) Pikë nisje dhe pikë kthimi: Orari i linjës 2 (F.Xhepçisht – UEJL – F.Xhepçisht) Pikë nisje dhe pikë kthimi: Orari i linjës 3 (Reçic e madhe – Stacioni i autobusëve – Reçic...
KOMUNIKATË Të dashur bashkëqytetarë, Sot, nga mediumet u njoftuam se disa qytetarë të Dëbërcës kanë protestuar në mënyrë paqësore në shenjë revolte ndaj koncesionerit gjegjësisht gurrëthyesit të stacionuar në hyrje të fshatit, e që rrjedhimisht pengon të mbjellat dhe dëmton ambientin...
Kreu i Komunës së Tetovës z. Bilall Kasami përgëzohet nga shumë qytetarë për rirritjen e pagave në administratën komunale, komentet ishin të llojllojshme që nga “ Qëndrimi juaj afër punëtorëve rrit moralin e punës” e deri te “ si tvazhdojsh kshau...

Postet e fundit