Në kuadër të Lidhjes së Arsimtarëve dhe e Prindërve shqiptarë (LAPSH) në Niederuzwilsot u hap një pikë shkollore me mësim plotësues në gjuhën shqipe 17.08.2022  Mësimi mbahet çdo të mërkure ,nga ora 13:40-15:15 Falënderojmë të gjithë prindërit për interesimin shumë të...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Callum Flanagan ka gjashtë vjet që nuk ka të dashur dhe pretendon se arsyeja është se duket shumë i bukur për të qenë i vërtetë. Profesori i matematikës nga Windsor është përpjekur...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Vetmia kronike është një ndjenjë e përhapur izolimi që disa njerëz e ndjejnë edhe kur janë të rrethuar nga njerëz dhe duken të lumtur në një farë mënyre. Njerëzit me vetmi kronike...
Biznesmeni dhe ish-kryetari i Shkupit, Trifun Kostovski në emisionin “Vetëm e vërteta” në Kanal 5 mbrëmë theksoi se ka refuzuar të regjistrohet sepse nuk e përkrah qeverinë e LSDM-së dhe BDI-së dhe shtoi se është i gatshëm të paguajë...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Manastir, 5 prill – Disa grafite me shkronjën “Z” janë vërejtur në qendër të Manastirit, më saktë në “Shirok Sokak” dhe te Manaki kinemaja, transmeton TetovaLajm. Me përdorimin e simbolit “Z”, në...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Me një marrëveshje dypalëshe, Shkëndija dhe Bruno Akrapovic e kanë ndërprerë bashkëpunimin. Kështu ka njoftuar klubi tetovar. Strategu boshnjak u rikthye në krye të kampionit në fuqi të Maqedonisë së Veriut në...
SHBA– Tërhiqen nga tregu vezët Kinder Surprise. Vendimi u ndërmor pasi është shtuar frika se mund të përmbajnë salmonelë. Mirror.co.uk raporton se janë tërhequr nga tregu 3 brande të çokollatave ‘Ferrero’ si “masë paraprake” dhe i ka këshilluar njerëzit që...
Presidenti rus Vladimir Putin ka uruar presidentin serb Aleksandar Vuçiç për “fitoren e tij bindëse” në zgjedhjet presidenciale. Një një postim në Telegram, Putini shprehu shpresën se Vuçiç do të vazhdojë të forcojë “partneritetin strategjik” midis Serbisë dhe Rusisë. Lajmin...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Bashkimi Evropian ka dënuar mizoritë e raportuara në Bucha dhe po përgatit sanksione të mëtejshme kundër Rusisë. Kjo është konsideruar “si një çështje urgjente”, raporton Sky News. var mpn_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105248,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=;else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var...
Këshilli euroatlantik i Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Ministrinë e Mbrojtjes, qendrën edukative M6 dhe NATO sektorin për diplomaci publike nga Brukseli, sot e organizon ngjarjen tradicionale “Dita e NATO-s – 4 Prilli”. Bëhet fjalë për aktivitet të Këshillit...

Postet e fundit