Përfundojnë bisedimet Rusi-Ukrainë

15

Takimi mes negociatorëve rusë dhe ukrainas ka përfunduar, ka thënë Turqia.

Ekipet u takuan në Stamboll për të provuar të bien dakord për një armëpushim dhe një fund të konfliktit në Ukrainë.
Roman Abramovich ishte i pranishëm në bisedime, por jo zyrtarisht pjesë e ekipeve negociatore.