Qeveria së fundmi zëvendësoi Muhamed Zekirin me Metodija Dimovskin, si sekretar i ri i përgjithshëm i Qeverisë. Por kush është Metodija Dimovski? Për të dihet se ka qenë anëtar i Këshillit Inspektues nga fusha e ambientit jetësor dhe mbrojtje e...
Kryetari i komunës Tetovës, Bilall Kasami në një konferencë për shtyp ka shpalosur aferë milionëshe që është krijuar nga ish udhëheqësia e kaluar. Kryetari komunës Kasami për këtë aferë ka parashtruar edhe padi penale. Sipas kryetarit të komunës vetëm...
Ekrem Rufati bashkë me shoqërimin e disa njerëzve të tjerë, marrin iniciativën për të pastruar Malin Sharr! Për më shumë informacion 👇🏻 “Ta Ruajme Malin Sharr! Në iniciativën e pastrimit të disa vendeve me te frekuntuara per piknik gjatë kësaj fundjave, nën shoqërimin...
Në fund të vitit 2021, në shtetet e Bashkimit Europian kishte të regjistruar 566 mijë shqiptarë, pa përfshirë Greqinë, sipas statistikave të publikuara nga Bashkimi Europian. Pjesa më e madhe e tyre është në Itali, ku deri në fund të...
KOMUNIKATË Të dashur bashkëqytetarë, Sot, nga mediumet u njoftuam se disa qytetarë të Dëbërcës kanë protestuar në mënyrë paqësore në shenjë revolte ndaj koncesionerit gjegjësisht gurrëthyesit të stacionuar në hyrje të fshatit, e që rrjedhimisht pengon të mbjellat dhe dëmton ambientin...
Sot, në Tetovë po mbahet seanca e rradhës e këshillit komunal ku si rend dite është edhe pezullimi i punës së planit detal urbanistik blloku urban 57/A apo Shik Jellak në pronësi të biznismenit srrbo-malazez Daka Davidoviçit këshilltarët komunal...
Blerim Sejdiu flet për regjistrimin e popullsisë si dhe “Çfarë e shkaktori regjistrimin të bëhet update?” Për më shumë informacion 👇🏻 Sejdiu në postin e tij në facebook ka thënë: “Çfarë shkaktoi ky regjistrim përveç "update"-imit të numrave të popullsisë? Mediumet duhet të...
– Era Aliu nga forumi për Ndryshime në Arsim, në Programi 200, ka treguar se si e shikoni ajo situatën nga aspekti i mospërputhjes së cilësisë së arsimit. Ajo ka thënë se këtë krizë e ndanë në dy shkaqe të...
Kreu i Komunës së Tetovës Bilall Kasami, sot në çerdhen “Rinia” ka shpërndarë pako për festën e Fitër Bajramit Për më shumë informacion 👇🏻 Kasami ne facebook ka thënë: “Fëmija 🧒👧 është gjëja më e çmuar që na ka falë Zoti, andaj...
Megjithëse u paralajmërua ulja e çmimeve të barnave nga fillimi i këtij muaji, ilaçet që u ulën nga 12 denarë mund t’i numërosh në gishta. Abuzimet me çmimet e barnave vazhdojnë nga lista bazë. Nga Ministria e Shëndetësisë thonë se...

Postet e fundit