IPKKF “Rinia”- Tetovë ka ndarë 5 vendime pune për punonjësit e çerdhes

87

Një lajm goxha pozitiv është dhënë nga drejtoresha e IPKKF-së “Rinia” në Tetovë, ajo ka ndarë 5 vendime pune për punonjësit e asaj çerdhe!

👇🏻

”LAJM I MIRË 🤩

Përkundër vështirësive dhe pengesave , sot, si drejtoreshë e IPKKF “Rinia” në Tetovë kam ndarë 5 vendime pune për punonjësit e çerdhes sonë.

Përkushtimi jonë është i madh. Do të vazhdojmë që t’iu shërbejmë fëmijëve tanë duke mirëmbajtur hapësirën e tyre si dhe duke i’u dhënë vendime pune atyre që japin gjithçka nga vetja për fëmijët tanë.

E gëzofshim!”