Kasami: Qeveria ofron masa shtrënguese qesharake, të ulemi të gjithë bashkë dhe të veprojmë seriozisht!

21

 

Është me rëndësi që të gjithë të ulemi bashkë me BNJVL-në dhe Qeverinë dhe të pajtohemi për hapa realë, pa grindje politike. Bëhet fjalë për mënyrën se si të mbijetojmë lehtësisht dimrin, i cili pritet të jetë një nga më të vështirët. Masat aktuale të Qeverisë janë qesharake, ne i dimë problemet, por duhen masa serioze dhe realiste.