Fillon rikonstruimi i degës së Lëvizjes BESA në Zvicër, prurje të reja dhe zgjerim të strukturave

24

Z. Adnan Azizi njëherësh edhe sekretari organizativ i partisë politike BESA, në statusin e tijë të facebook-ut ka potencuar se në këtë takim tema e diskutimit ishte zgjerimi i partisë BESA, d.m.th do të fillon rikonstruimi i saj edhe në Zvicër, duke sjellur gjëra të reja si dhe zgjerim të strukturave!

👇🏻

“Takim koordinativ për ngritjen e strukturave të Lëvizjes BESA në Zvicër!” ka thënë ai.