Po mos reagonte Kasami, qeveria do t’ia falte objektin kadastrës!

76

Kreu i Komunës së Tetovës z. Bilall Kasami “gjunjëzon” qeverinë, duke u tërhequr vendimi për shkollën e mesme!

Lexo

👇🏻

Bilall Kasami në statusin e tijë të facebook-ut

“Nxënësit do të mësojnë aty ku kanë mësuar deri më tani!

Një betejë e fituar me Qeverinë BDI-LSDM.

Të nderuar qytetarë dhe shumë të respektuar tetovarë. Sot, gjatë një konference për shtyp ngrita shqetësimin se si qeveria BDI-LSDM në mënyrë anti ligjore kanë nënshkruar që objekti i shkollës mesme, ose ndryshe siç njihet “medicina e vjetër” t’i kaloj në shfrytëzim kadastrës. Pas presionit që ne si komunë sot ushtruam ndaj kësaj qeveria, ajo do të tërheq këtë vendim dhe nxënësit do të mësojnë po në të njëjtin objekt.

Interesi i çdo qytetari për ne është në rend të parë, nuk do të lejojmë që tetovarët të dëmtohen nga kjo qeveri. Do të jemi në krahë të nxënësve, prindërve, qytetarëve dhe do të luftojmë çdo padrejtësi që ju bëhet qytetarëve tanë!

—————-

Средношколците ќе учат каде што учеа и досега!

Добиена битката со Владата на СДСМ-ДУИ.

Почитувани граѓани и почитувани тетовци. Денеска на прес-конференција изразив загриженост за тоа како Владата на ДУИ-СДСМ незаконски потпишала одлука, со која училишниот објект познат како „стара медицина“ се дава на користење на катастар. По притисокот што ние како општина денеска го извршивме врз Владата, добивме информација дека  оваа незаконска одлука ќе се повлече и учениците ќе продолжат да учат во истиот објект.

Интересот на секој граѓанин за нас е во прв план и нема да дозволиме тетовскиот народ да биде оштетен од оваа власт. Ќе бидеме рамо до рамо со учениците, родителите, граѓаните и ќе се бориме со секоја неправда направена кон нашите граѓани!”