ARTIKUJT E FUNDIT

Kasami dhe Durmishi në Malësi të Tetovës, dëgjojnë nga afër propozimet e tyre për...

0
  Në prag të votimit të buxhetit të vitit 2023 në komunën e Tetovës, Bilall Kasami së bashku me kryesuesin e Këshillit Komunal, Besar Durmishi kanë bërë vizita në fshatrat...

IPKKF “Rinia”- Tetovë ka ndarë 5 vendime pune për punonjësit e çerdhes

0
Një lajm goxha pozitiv është dhënë nga drejtoresha e IPKKF-së “Rinia” në Tetovë, ajo ka ndarë 5 vendime pune për punonjësit e asaj çerdhe! 👇🏻 ”LAJM I MIRË 🤩 Përkundër vështirësive dhe...

Mejdiju në takim me drejtoreshën e “Trafiku-t Urban” në Prishtinë

0
Diën e sotme në Prishtinë drejtori i Transporit të Tetovës NP “Tetova Transport” z.Rafiz Mejdija ka realizuar një vizitë pune në “Trafiku Urban” - Prishtinë, R. e Kosovës sëbashku...

Kasami: Jemi për bashkëpunim me ASH-në, unë do të ju shërbej shqiptarëve qoftë edhe...

0
Në emisionin Klan Debat, kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami tha se është i gatshëm për bashkëpunim me opozitën shqiptare, rrespektivisht me ASH-në. ”Unë besoj se është i mundur...

Kasami: Jemi për bashkëpunim me ASH-në, unë do të ju shërbej shqiptarëve qoftë edhe...

0
Në emisionin Klan Debat, kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami tha se është i gatshëm për bashkëpunim me opozitën shqiptare, rrespektivisht me ASH-në. ”Unë besoj se është i mundur...

Bilall Kasami: Gjatë mandatit tim do ti rregullojmë gjitha rrugët e malsisë së Tetovës

0
Në emisionin Klan Debat, Bilall Kasami kryetar i komunës së Tetovës tha se ai gjatë mandatit të tij do ti rregulloj gjitha rrugët e malsisë së Tetovës. ‘‘Gjitha rrugët e...