Wednesday, September 28, 2022
Në lidhje me riorganizimin e administratës Kasami tha se inspektorati i punës përmes bashkëshortes së zëvendësministrit të drejtësië Agim Nuhiu, bën presion dhe i kthen në punë të punësuarit e komunës të cilët për tre muaj nuk kanë qenë ...
  Është me rëndësi që të gjithë të ulemi bashkë me BNJVL-në dhe Qeverinë dhe të pajtohemi për hapa realë, pa grindje politike. Bëhet fjalë për mënyrën se si të mbijetojmë lehtësisht dimrin, i cili pritet të jetë një nga...
Lidhur me krizën energjetike dhe me problemet në sferën e arsimit me të cilën ballafaqohet vendi ynë, kreu i Komunës së Tetovës Bilall Kasami ka thënë se nëse Qeveria nuk intervenon, ne si pushtet lokal do të gjejmë zgjidhje,...
Kasami në emisionin 200, tha se komunikimi me Taravarin èshtë në një nivel tjetër si rezultat edhe i faktit se drejtojmë dy komunat më të mëdha shqiptare. Tani me Taravarin kanë ndryshuar gjërat dhe qytetarët kërkojne bashkimin e opozitës....
Kreui i Komunës së Tetovës z. Bilall Kasami në ditën e sotme e ka realizuar një mbledhje në Komunën e Zhelinës, kryesisht te qendra për Zhvillimin e rajonit planor të Pollogut, në atë mbledhje janë diskutuar tema të ndryshme...
Kryetari i Komunës së Tetovës z. Bilall Kasami sot ka realizuar një vizitë në varrin e dëshmorit të lavdishëm të UÇK-ësë Beqir Limani. 👇🏻 “Dëshmori Beqir Limani është emër që shënon histori, është emër me të cilin identifikohet lëvizja kombëtare shqiptare,...
Kryetari i Komunës së Tetovës z. Bilall Kasami sot ka realizuar një takim me z. Jens-Kristian Lütken i cili është një nga 7 udhëheqësit e Bashkësisë së Kopenhagenit. Si temë kryesore e takimit ishte integrimi i shqiptarëve në kulturën...
Kreu i Komunës së Tetovës z. Bilall Kasami, në udhëtimin e tij zyrtarë ka realizuar takime të llojllojshme duke filluar nga takimi me znj. Helle Kristensen, Shefe e Kujdesit për Fëmijët, District Baltorp, Ballerup Municipality/Distrikti Baltorp, Bashkia Ballerup. Këtë...
Kreu i Komunës së Tetovës z. Bilall Kasami, ditën e nesërme së bashku me një pjesë të kabinetit të tijë do të nisen për në qytetin e Copenhagen të Danimarkës! Për më shumë informacion 👇🏻 “Të nderuar bashkëatdhetarë, Të dashur tetovarë, Nesër (08.09.2022) së bashku...
Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e djeshme aspak nuk e ka shqyrtuar kërkesën e Shtabit të Krizës së Komunës së Tetovës, ku kërkohej ndihmë për rajonet e prekura nga përmbytjet. Përmbytjet e ditës së diel...

Postet e fundit