Komisioni Rregullator për Energjetikë ka vendosur që nga mesnata, çmimi i benzinës të lirohet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës të lirohet për 1,5 denarë. Sipas vendimit të fundit të KRrE-së, çmimet e karburanteve janë si vijon: Benzinë motori...
Presidenti rus Vladimir Putin ka uruar presidentin serb Aleksandar Vuçiç për “fitoren e tij bindëse” në zgjedhjet presidenciale. Një një postim në Telegram, Putini shprehu shpresën se Vuçiç do të vazhdojë të forcojë “partneritetin strategjik” midis Serbisë dhe Rusisë. Lajmin...
Policia kantonale e Cyrihut ka arrestuar tre persona në Embrach të premten dhe me atë rast ka sekuestruar rreth njëmbëdhjetë kilogramë heroinë dhe katër kilogramë materie për përpunimin e drogës. Të premten pasdite, policët kantonalë kanë kontrolluar para një prone...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Kryeministri britanik Boris Johnson, ka thënë se Putini asnjëherë nuk do të arrijë ta thyejë shpirtin e popullit të Ukrainës. Ai madje ka thënë se shumë shpejtë Ukraina do të ngrihet sërish...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Bashkimi Evropian ka dënuar mizoritë e raportuara në Bucha dhe po përgatit sanksione të mëtejshme kundër Rusisë. Kjo është konsideruar “si një çështje urgjente”, raporton Sky News. var mpn_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105248,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=;else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var...

Postet e fundit