Diën e sotme në Prishtinë drejtori i Transporit të Tetovës NP “Tetova Transport” z.Rafiz Mejdija ka realizuar një vizitë pune në “Trafiku Urban” - Prishtinë, R. e Kosovës sëbashku me drejtoreshën e “Trafiku-t Urban” znj. Arta Domi!Tema kyçe ishte...
  Sekretari organizativ i Lëvizjes Besa, Adnan Azizi nëpërmjet një postimi në rrjetët sociale ka njoftuar se ka filluar riorganizimi i nëndegës së Besës në Reçicë të madhe. Sipas Azizit, në këtë nëndegë ka edhe anëtarësime të reja. "Riorganizimi i nëndegës...
Kryetari i Komunës së Tetovës Bilall Kasamo në statusin e tijë në facebok ka treguar për pjesëmarrjen e tijë në “Golden Cup 2022” (një turne mbarëkombëtarë i karatesë) ! Në prani të tijë ishin edhe personalitet e mëdha si: Enver...
Kryetari i Komunës së Tetovës si dhe Partisë Politike BESA  në emisionin ‘Top-News’ në Top Channel, ka folur rreth aktualitetit politik në RMV. Kasami ka komentuar edhe ndasitë brenda BDI-së, ku ka deklaruar se grupe të tilla apo paknaqësi të...
  Z. Adnan Azizi njëherësh edhe sekretari organizativ i partisë politike BESA, në statusin e tijë të facebook-ut ka potencuar se ka patur një mikpritje të ngrohtë në Zvicër, në këtë takim tema e diskutimit ishte zgjerimi i partisë BESA,...
Kryetari i Komunës së Tetovës në statusin e tijë ne facebok ka dhënë lajmin se nga dita e sotme nëpër rrugët e qytetit të Tetovës po bën promovimin e autobusit elektrik "Anadolu ISUZU" i pari i të këtij lloji...
Shumë qytetarë ngelin pa marrë shërbimet e tyre në entin për punësim në Tetovë, në një perriudhë që zgjat rreth dy javë. Edhe për një dokumentacion të thjeshtë ata detyrohen të kthehen pa kryer punë apo disa ditë të shkojnë...
Sonte në Programin 200 ishte mysafir kryetari i Komunës së Tetovës dhe njëherit edhe kryetari i Lëvizjes Besa, zotëri Bilall Kasami. Në lidhje me ndryshimet në ASH, ai u shpreh se i mbështet ato ndryshime dhe se me zotëri...
  Nga gjithsej 126 kontrata që kanë përfunduar me 31 dhjetor vetëm 18 nuk janë vazhduar edhe atë per kuader skajshmerisht te politizuar si Veli ! Abduli dhe kryetar te forumeve politike të BDI qe nuk ishin profesionist, por kane shërbyer...
Kreu i Komunës së Tetovës z. Bilall Kasami, ditën e nesërme së bashku me një pjesë të kabinetit të tijë do të nisen për në qytetin e Copenhagen të Danimarkës! Për më shumë informacion 👇🏻 “Të nderuar bashkëatdhetarë, Të dashur tetovarë, Nesër (08.09.2022) së bashku...

Postet e fundit