BESA në Zvicër mirëpritet në Burgdorf, Solothurn dhe Biel/Bienne

43

 

Z. Adnan Azizi njëherësh edhe sekretari organizativ i partisë politike BESA, në statusin e tijë të facebook-ut ka potencuar se ka patur një mikpritje të ngrohtë në Zvicër, në këtë takim tema e diskutimit ishte zgjerimi i partisë BESA, d.m.th do të fillon rikonstruimi i saj, duke sjellur gjëra të reja si dhe zgjerim të strukturave!

👇🏻

“Mikpritje e ngrohtë në Burgdorf dhe Solothurn, kantoni i Bernit!” ka thënë ai.