“Përçarjet Në BDI”? Kasami Në “Top Channel”: Nuk Ka Ndarje Ideologjike, Po Bëhet Luftë Për Pushtet!

47

Kryetari i Komunës së Tetovës si dhe Partisë Politike BESA  në emisionin ‘Top-News’ në Top Channel, ka folur rreth aktualitetit politik në RMV.

Kasami ka komentuar edhe ndasitë brenda BDI-së, ku ka deklaruar se grupe të tilla apo paknaqësi të tilla ka pasur gjithmonë në BDI, por pushteti i tyre i ka zbutur shpesh herë. Ai gjithashtu ka thënë se në BDI nuk ka luftë ideologjike por luftë për poste.