Kasami pjesëmarrës në turneun e grupit të karatesë “Golden Cup 2022”

25

Kryetari i Komunës së Tetovës Bilall Kasamo në statusin e tijë në facebok ka treguar për pjesëmarrjen e tijë në “Golden Cup 2022” (një turne mbarëkombëtarë i karatesë) !

Në prani të tijë ishin edhe personalitet e mëdha si: Enver Idrizi dhe Besnik Murati

👇🏻

“TETOVA KRYEQENDËR E KARATES 🥋🥊

Në qytetin tonë, në sallën e mesme medicinale po mbahet “Golden Cup 2022” turneu mbarëkombëtarë me pjesmarrjen e klubeve nga Kosova 🇽🇰, Bosnja dhe Hercegovina 🇧🇦, Turqia 🇹🇷, Mali i Zi 🇲🇪, Sërbia 🇷🇸, Maqedonia e Veriut 🇲🇰, Shqipëria 🇦🇱, Kroacia 🇭🇷, Bullgaria 🇧🇬 si dhe Sllovenia 🇸🇮, organizuar nga klubi i karatesë Shkëndija në Tetovë.

Ndjenjë e veçantë të jesh pranë ikonave të mëdhaja si Enver Idrizi një mik i imi së bashku me kryetarin e klubit Shkëndija njëherit nënkryetar i federatës Besnik Murati. Së bashku  mund të bëjm gjëra të mëdha për fëmijët tanë, për qytetarët dhe sportistët tanë.

  1. TETOVA NA BASHK🫶🏼N”