Kasami: Në shkollat e Tetovës nuk ka vend për militant partiak

22

 

Nga gjithsej 126 kontrata që kanë përfunduar me 31 dhjetor vetëm 18 nuk janë vazhduar edhe atë per kuader skajshmerisht te politizuar si Veli !
Abduli dhe kryetar te forumeve politike të BDI qe nuk ishin profesionist, por kane shërbyer partise tha Kasami ne emisionin 200. Ne nuk do të bejme si BDI me gjimnazin që kthen me shkolle drejtoreshën e cila ka padi për keqpërdorime e menaxhimin e shkollês.

Në anën tjeter ai tha se uk do ti leme shkollat pa ngrohje, edhe përkunder krizes energjetike. Ne nuk do behemi si qeveri qe vetèm deklaron dhe nuk ndërrmer hapa konkret. Ne kërkojme që MASH të jetë më afër shkollave dhe nxënësve dhe larg politikes.