var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Pas pamjeve të trupave të civilëve rrugëve të qytetit, në Bucha, Rusia është dënuar ndërkombëtarisht. Forcat ruse janë akuzuar, se po kryejnë krime lufte. Gjykata Ndërkombëtare Penale tashmë ka filluar hetimin...
Një fëmijë i moshës 12 vjeç është mbytur në lumin Fan në Mirditë pasi dyshohet se e ka marrë rrjedha. I mituri ka qenë duke luajtur me top me moshatarët e tij. Burime për ShkupiLajm bëjnë me dije se topi i...
Duke kaluar pranë një lokali vëmendjen ma tërhoqi një pankartë e cila apelonte për bamirësi, ndërkaq pjesë e saj ishin dy fëmijë që mbanin mbishkrimin “Ju faleminderit për bujarinë”! Esenca e saj konistonte në të ftuarit e njerëzve t’ju...
A priste dikush një rezultat tjetër? Aleksandar Vuçiç, një gjigant me fytyrë bebeje, fitoi zgjedhjet. Presidenti i vjetër është presidenti i ri. E cilësojnë si autokrat apo drejtor të “demokracisë hibride” dhe në këtë mënyrë tentojnë ta delegjitimojnë –...
Në fund të vitit 2021, në shtetet e Bashkimit Europian kishte të regjistruar 566 mijë shqiptarë, pa përfshirë Greqinë, sipas statistikave të publikuara nga Bashkimi Europian. Pjesa më e madhe e tyre është në Itali, ku deri në fund të...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Zyrtarët zgjedhorë në Hungari kanë njoftuar se numërimi fillestar i votave sugjeron se Viktor Orban dhe partia e tij, Fidesz, kanë shënuar fitore në zgjedhjet e mbajtura më 3 prill. Për shkak...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Manastir, 5 prill – Disa grafite me shkronjën “Z” janë vërejtur në qendër të Manastirit, më saktë në “Shirok Sokak” dhe te Manaki kinemaja, transmeton TetovaLajm. Me përdorimin e simbolit “Z”, në...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky, vizitoi sot vendin ku ditë më parë u krye masakër nga trupat ruse që ishin duke u tërhequr nga rrethina e Kievit. var mpn_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105248,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=;else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} “Përcaktimi i epokës”, “realiteti i ri”, “momenti historik” – ja ku jemi tani në Evropë. Të paktën, kështu thonë politikanë dhe komentues të panumërt evropianë, që kur presidenti rus Vladimir Putin filloi...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} I dërguari i posaçëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, vlerësoi se kriza në Ukrainë do të ripërtërijë interesin evropian në rrugën reformuese të vendeve të...

Postet e fundit