Këshilltarët e BDI dhe LSDM me çdo kusht mbrojnë planin urbanistik në shërbim të biznesmenit Daka Davidoviç

48

Sot, në Tetovë po mbahet seanca e rradhës e këshillit komunal ku si rend dite është edhe pezullimi i punës së planit detal urbanistik blloku urban 57/A apo Shik Jellak në pronësi të biznismenit srrbo-malazez Daka Davidoviçit këshilltarët komunal të BDIsë dhe LSDMsë po e mbrojnë këtë pezullim duke u arsyetuar përpara të tjerëve se ky bllok urban duhet të ndërtohet dhe mos pezullohet.

Për çudi kur të gjithë qytetarët nuk e duan këtë ndërtim urban, këshilltarët e BDIsë dhe LSDMs janë njëzëri për t’a ndërtuar dhe shkatërruar Tetovën edhe më shumë siç e kanë bërë tash e 8 vite.