TS: Gashin edhe pse nuk e pyet kush, thotë se sonte do ta publikojnë emrin e kandidatit bashkë me Zaevin

227

Kreu i Partisë Alternativa, Afrim Gashi ka shkruar në profilin e tij në Facebook për bisedimet për kandidatin konsensual.

“Sapo e përfundova takimin me kryeministrin Zaev dhe diskutuam përsëri për mundësinë e mbështetjes së një kandidati të përbashkët.

Edhe pse atë nuk e pyet askush thotë se sonte do ta publikojnë emrin e kandidatit bashkë me Zaevin.