Thursday, April 28, 2022
Sulmet e Rusisë mbi Ukrainë kanë krijuar një krizë të paprecedentë çmimesh në të gjithë botën sidomos për artikujt ushqimorë, por më të ekspozuara nga këto goditje janë vendet të varfra dhe ato në zhvillim si Shqipëria. Drejtoresha e Menaxhimit...
Punonjësit në gjyqësi sot dhe nesër do ta ndalojnë punën për dy orë, nga ora 10:00 deri në ora 12:00. Ata theksojnë se 95% e institucioneve kanë paguar pagë nën pagën minimale prej 18.000 denarë, ndërsa 5% nuk i kanë...
Komunës së Tetovës, Bilall Kasami sot kishte marrë pjesë ne iftarin tradicional të organizuar nga Bashkësia Fetare Islame. Për informacion më të tepërt ?? Kasami: “Kisha nderin të marr pjesë në iftarin e organizuar nga Bashkësia Fetare Islame - Myftinia Tetovë  ?? Pas dy...
Studentët të Fakulteti të Muzikë në Universitetin e Tetovës, akuzojnë profesoresha Besiana Mehmedi për sjellje jo etike dhe kërcënime, për shkak të statuseve dhe pëlqimeve që bëjnë ata nëpër rrjetet sociale. Studentët e akuzojnë profesoreshën Mehmedi për bullizëm sistematik dhe...
Nga Alex Hinton Civilë të vrarë në rrugë, viktima të tjera të lidhur me duar pas e të torturuar në dhoma të cilët ishin ngritur posaçërisht për këtë qëllim. Pamjet në Bucha të Ukrainës kanë shkaktuar zemërim në opinionin publik....
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Vetmia kronike është një ndjenjë e përhapur izolimi që disa njerëz e ndjejnë edhe kur janë të rrethuar nga njerëz dhe duken të lumtur në një farë mënyre. Njerëzit me vetmi kronike...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Don Xhoni dhe modelja ruse, Ariana Lirey janë ndarë pas disa muajsh lidhje. Ndarja e tyre është konfirmuar edhe në rrjete sociale. Reperi nga Drenica i kërkoi ruses që të “mos luajë...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Presidenti i ri i Serbisë është presidenti i vjetër. Tani rëndësi ka ajo që do të bëjë Aleksander Vuçiçi, i cili do ta fusë vendin e tij në BE e megjithatë...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Ndërsa një botë e tmerruar kërkon një mënyrë për të ndalur luftën brutale të presidentit rus Vladimir Putin kundër Ukrainës, është një person që mund të jetë në gjendje të arrijë...
var mpi_wi={userId:13848,siteId:103431,widgetId:105254,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=;else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById('monadplugscript2');if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement('script');mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type='text/javascript',mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v='+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)} Për çdo fillim të muajit të Ramazanit, rrjetet sociale mbushen me reklama mbi ofertat e restoranteve të ndryshme për iftar. Madje, jo rrallëherë ‘menytë e Ramazanit’ janë të sponsorizuara duke tentuar...

Postet e fundit