Një krijesë e çuditshme me ‘buzë si të njeriut’ u gjend në një plazh australian

17

Një krijesë e çuditshme deti ka habitur vendasit pasi u gjend në plazhin Bondi, dhe pak janë në gjendje të bien dakord se çfarë mund të jetë.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, frekuentuesit e plazhit e zbuluan kafshën e çuditshme ‘si aliene’ mes mbeturinave të vërshuara në plazhin e famshëm të Sidneit.

Drew Lambert ishte me një mik kur ata u ndeshën me kafshën e cila ka ‘buzët si të njeriut’.

Lambert postoi një foto dhe video të kafshës në një grup lokal në Facebook, duke shpresuar që të tjerët të ndihmonin në identifikimin e saj.