Në prag të votimit të buxhetit të vitit 2023 në komunën e Tetovës, Bilall Kasami së bashku me kryesuesin e Këshillit Komunal, Besar Durmishi kanë bërë vizita në fshatrat e Malësisë së Sharrit më konkretisht në Lisec, Shipkovicë dhe...
Diën e sotme në Prishtinë drejtori i Transporit të Tetovës NP “Tetova Transport” z.Rafiz Mejdija ka realizuar një vizitë pune në “Trafiku Urban” - Prishtinë, R. e Kosovës sëbashku me drejtoreshën e “Trafiku-t Urban” znj. Arta Domi!Tema kyçe ishte...
Në emisionin Klan Debat, kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami tha se është i gatshëm për bashkëpunim me opozitën shqiptare, rrespektivisht me ASH-në. ”Unë besoj se është i mundur një bashkëpunim opozitar, ne kemi shprehur vullnetin tonë për bashkëpunim...
Në emisionin Klan Debat, kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami tha se është i gatshëm për bashkëpunim me opozitën shqiptare, rrespektivisht me ASH-në. ”Unë besoj se është i mundur një bashkëpunim opozitar, ne kemi shprehur vullnetin tonë për bashkëpunim...
Në emisionin Klan Debat, Bilall Kasami kryetar i komunës së Tetovës tha se ai gjatë mandatit të tij do ti rregulloj gjitha rrugët e malsisë së Tetovës. ‘‘Gjitha rrugët e malsisë së Tetovës do të rregullohen, pra në mandatin tonë...
  I ftuar në Klan Debat kreu i komunës së Tetovës z. Bilall Kasami tha se ka mbaruar studimi i fizibilitetit për ujin për pije dhe së shpejti me një plan menaxhues dhe me një projekt të mirëfilltë do të zgjidhim...
I ftuar në Klan Debat kreu i komunës së Tetovës z. Bilall Kasami tha se me menaxhimin e mbeturinave do të ketë investitorë nga Austria dhe Zvicra të cilët janë të interesuar për të zgjidhur këtë problematik tonën. Ky investim...
  I ftuar në Klan Debat, në Klan Macedonia, kryetari i komunës së Tetovës theksoi se komuna të cilin ai e udhëheq vazhdon për çdo ditë me aksione për lirimin e hapësirave publike të cilat janë uzurpuar për vite me rradhë...
Shkruan: Abdush Demiri, sekretar i Përgjithshëm i Lëvizjes BESA Përveç propagandës së sofistikuar, asgjë nuk dallon nga mendësia e partive komuniste të ish Bashkimit Sovjetik, të Titos apo Enverit. Hyjnëzimi i liderit nga oligarkët që e rrethojnë janë me interesa të...
Reagon Lëvizja BESA pasi u përmendën në një debat politik të emisionit Clik të TV21, ata thanë se nuk duan që t’i kthehen fushatës lokale të vitit të kaluar dhe nuk është mirë të vazhdoj lufta politike me opozitën, por...

Postet e fundit