Pasojat e Shpifjeve nga Fjala e Lire e Helmuar dhe Teorive Konspirative qe Pohojne...

0
Pasojat e Shpifjeve nga Fjala e Lire e Helmuar dhe Teorive Konspirative qe Pohojne se Toka eshte e Rrafshte! Perjetesimi i Premtimit! Mjalti Magjik i Mashtrimit dhe Manipulimit! Ja ku...

Rexhepi-opozitës: Me veprimet e juaja po na e zgjatni edhe më shumë jetën politike

0
Deputeti dhe nënkryetari i Lëvizjes Besa, Kastriot Rexhepi në fjalimin e tij në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut, në debatin për buxhetin, mes tjerave ka thënë se opozita me...

MBPEU filloi me pagesën e subvencioneve të kulturave kopshtare

0
Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural, sot ka filluar me pagesat e subvencioneve për kulturat kopshtare, të dorëzuara në kapacitetet e përpunimit, këtë e ka bërë...

Së shpejti lëshohet në përdorim shkolla fillore “Ibrahim Temo” në Strimnicë të Zhelinës

0
Kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu vazhdon edhe më tej me vrullin e ndërmarrë qysh nga marrja e detyrës së udhëheqjes së kësaj komune. Investimet e marra në përmirësimin...

Ministri Hoxha pa paralajmërim viziton fermerët në komunën e Bërvenicës

0
Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha edhe gjatë vikendit në krye të detyrës. Ai sot ka vizituar fermerët në fshatin Gurgurnicë dhe në Tenovë, të...

Forumi i gruas së Alternativës-dega Tetovë japin dorëheqje

0
Duke patur parasysh zhvillimet e fundit qe kane ndodhur ne subjektin politik Alternativa ne degen e Tetoves. Forumi i gruas dega Tetove mori vendim qe kryesia e ketij forumi nderpret...