Forumi i gruas së Alternativës-dega Tetovë japin dorëheqje

171

Duke patur parasysh zhvillimet e fundit qe kane ndodhur ne subjektin politik Alternativa ne degen e Tetoves.

Forumi i gruas dega Tetove mori vendim qe kryesia e ketij forumi nderpret te gjitha aktivetet politike ne kuader te subjektit politik Alternativa. Shkaku i terheqjes eshte mosperfillja e vendimeve dhe qendrimeve te ketij forumi nga anetari i kryesis qendrore , ish ministrit dr.Hysni Ismaili. Tentuam ne cdo menyre mbarvajtjen e proceseve te ketij forumi po hasem ne bariera nga i larte permenduri.

Falemenderojme te gjitha anetaret, simpatizantet e ketij forumi per kontributin e dhene.

Me respekt kryetarja e forumit gruas Alternativa Dega Tetove Medija Ibishi Demir