Për herë të parë në Tetovë promovohet autobusi elektrik, Kasami: Po punojmë që këta...

0
Kryetari i Komunës së Tetovës në statusin e tijë ne facebok ka dhënë lajmin se nga dita e sotme nëpër rrugët e qytetit të Tetovës po bën promovimin e...

Për herë të parë në Tetovë promovohet autobusi elektrik, Kasami: Po punojmë që këta...

0
Kryetari i Komunës së Tetovës në statusin e tijë ne facebok ka dhënë lajmin se nga dita e sotme nëpër rrugët e qytetit të Tetovës po bën promovimin e...

Qytetarët e Tetovës të revoltuar nga shërbimet e institucionit të Entit për Punësim në...

0
Shumë qytetarë ngelin pa marrë shërbimet e tyre në entin për punësim në Tetovë, në një perriudhë që zgjat rreth dy javë. Edhe për një dokumentacion të thjeshtë ata detyrohen...

Kasami: Riorganizimi i administratës pengohet nga pushteti qendror

0
Në lidhje me riorganizimin e administratës Kasami tha se inspektorati i punës përmes bashkëshortes së zëvendësministrit të drejtësië Agim Nuhiu, bën presion dhe i kthen në punë të punësuarit...

Kasami: Qeveria ofron masa shtrënguese qesharake, të ulemi të gjithë bashkë dhe të veprojmë...

0
  Është me rëndësi që të gjithë të ulemi bashkë me BNJVL-në dhe Qeverinë dhe të pajtohemi për hapa realë, pa grindje politike. Bëhet fjalë për mënyrën se si të...

Kasami: Nëse Qeveria nuk reagon ne si pushtet lokal do të gjejmë zgjidhje

0
Lidhur me krizën energjetike dhe me problemet në sferën e arsimit me të cilën ballafaqohet vendi ynë, kreu i Komunës së Tetovës Bilall Kasami ka thënë se nëse Qeveria...