Durmishi tregon realitetin e projekteve që realizon Kasami

0
Të dashur Tetovarë, edhe pse nuk duam që të merremi me të kaluarën e hidhur që kanë përjetuar Tetovarët nga BDI, e në veçanti komuna e Tetovës nga ish...

Bilall Kasami priti në takim deputetin nga kantoni i Gjenevës Eric Leyvraz dhe Ambasadorin...

0
I nderuar të mirëpres sot në takim Kryetari i Institutit për Zhvillim dhe Bashkëpunim Ambasadorin e Paqes botërore, mikun tim Tahir Shabani së bashku me deputetin nga kantoni i...

NP “Tetova Transport” publikon oraret të kohës verore të transportit publik në Tetovë

0
Orari i linjës 1 (UEJL – S.A. – UEJL) Pikë nisje dhe pikë kthimi: Orari i linjës 2 (F.Xhepçisht – UEJL – F.Xhepçisht) Pikë nisje dhe pikë kthimi: Orari i linjës...

Blerim Sejdiu:Komuna e Zhelinës qëndron në krah të qytetarëve të vet, dhe me kujdes...

0
KOMUNIKATË Të dashur bashkëqytetarë, Sot, nga mediumet u njoftuam se disa qytetarë të Dëbërcës kanë protestuar në mënyrë paqësore në shenjë revolte ndaj koncesionerit gjegjësisht gurrëthyesit të stacionuar në hyrje të...

Kasami përgëzohet nga qindra Tetovarë, për riritjen e rrogës së administratës komunale

0
Kreu i Komunës së Tetovës z. Bilall Kasami përgëzohet nga shumë qytetarë për rirritjen e pagave në administratën komunale, komentet ishin të llojllojshme që nga “ Qëndrimi juaj afër punëtorëve rrit...

Kasami në Shkodër, formon grupin ndërinstitucional për turizmin veror e dimëror mes Tetovës dhe...

0
Kreu i Komunës së Tetovës z.Bilall Kasami ka qenë për vizitë në qytetin e Shkodrës ku u mirëprit edhe nga i pari i këtij qyteti Bardh Spahia! LEXO “Në...