Tetova si Zvicra, rrugët po asfaltohen në mbrëmje

56

Kreu i Komunës së Tetovës Bilall Kasami në statusin e tij në facebook ka bërë postimin e  sanimit të gropave si dhe nivelizimin e pusetave edhe në orët e vona të natës

Për më shumë informacion

👇🏻

“PO PUNOHET EDHE GJATË MBRËMJEVE 🚧⚠️

DREJTPËRDREJTË nga sanimi i gropave dhe nivelizimi i pusetave në rrugët e qytetit tonë.

E filluam para ca netëve nga Reçica dhe do të vazhdojmë deri sa të sanojmë çdo rrugë dhe rrugicë të qytetit tonë.

E nesërmja do të jetë më e bukur se e sotshmja.

24 orë në 7 ditë pranë qytetarëve tanë!”