Ish-kryetari i Shkupit nga inati ndaj LSDM dhe BDI nuk është regjistruar!

36

Biznesmeni dhe ish-kryetari i Shkupit, Trifun Kostovski në emisionin “Vetëm e vërteta” në Kanal 5 mbrëmë theksoi se ka refuzuar të regjistrohet sepse nuk e përkrah qeverinë e LSDM-së dhe BDI-së dhe shtoi se është i gatshëm të paguajë gjobë.

“Regjistrimi u fut në fuqi, duke debatuar me dëshirat e subjekteve të caktuara politike. Objektivisht, statistika është shkencë dhe i shërben zhvillimit ekonomik. Ajo që ndodhi në vendin tonë kishte një shenjë etnike. Të kënaqur janë vetëm LSDM dhe BDI. Unë nuk e mbështeta atë dhe për këtë arsye nuk u regjistrova. Unë thjesht kërkoj një konsensus mes subjekteve politike për këto çështje. Të më dënojnë, të më udhëheqin, nuk e kam ndjerë përgjegjësinë të dal”, tha ish-kryetari i Shkupit.

Kostovski shtoi se rezultateteve të regjistrimit kombëtar nuk duhet t’i kushtohet shumë rëndësi në publik.