Kasami: Vazhdon aksioni i lirimit të hapësirave publike të uzurpuara

44

 

I ftuar në Klan Debat, në Klan Macedonia, kryetari i komunës së Tetovës theksoi se komuna të
cilin ai e udhëheq vazhdon për çdo ditë me aksione për lirimin e hapësirave publike të cilat janë uzurpuar për vite me rradhë mos thënë me dekada. Kasami gjithashtu tha se puna e tij është transparente dhe se qytetarëtninformohen për çdo punë dhe për çdo aksion në
lirimin e hapësirave publike!