Zgjidhja e problemit me mbeturinat, Kasami: Së shpejti në Tetovë do të vijnë investitorë nga Austria dhe Zvicra

32

I ftuar në Klan Debat kreu i komunës së Tetovës z. Bilall Kasami tha se me menaxhimin e mbeturinave do të ketë investitorë nga Austria dhe Zvicra të cilët janë të interesuar për të zgjidhur këtë problematik tonën.

Ky investim do të kap vlerën e më shumë se 20 milion euro dhe do të zgjidh problemin dekadësh të Tetovës me menaxhimin e mbeturinave.