Kasami nuk ndalet, asfaltohet edhe rruga “191”

38

Kreu i Komunës së Tetovës në statusin e tij në facebook ka dhënë lajmin e madh për rindërtimin e infrastrukturës së qytetit, mbushjen e gropave etj…

Për më shumë informacion

👇🏻

“VAZHDON RINDËRTIMI I INFRASTRUKTURËS NË QYTETIN TONË 🤩

#punë #jofjalë

Aktivitetet për rindërtimin e infrastrukturës në qytetin tonë kanë vazhduar edhe sot. Në 📍lagjen “161”, sot është asfaltuar rruga me gjatësi prej 300m dhe gjërësi 6.5-7m duke nivelizuar edhe pusetat e që do të zgjidhë problemin shumëvjeçarë për banorët e kësaj ane.

Zotimi jonë ishte se do ta bëjmë Tetovën tonë një qytet modern e model për shumëkënd duke i’a rrikthyer shkëlqimin e humbur tash e një dekadë” ka potencuar mes të gjithash Bilall Kasami në facebook