Kasami: BESA dhe ASH, duhet të ndërtojnë strategji të përbashkët opozitare

15

Kasami në emisionin 200, tha se komunikimi me Taravarin èshtë në një nivel tjetër si rezultat edhe i faktit se drejtojmë dy komunat më të mëdha shqiptare. Tani me Taravarin kanë ndryshuar gjërat dhe qytetarët kërkojne bashkimin e opozitës. Pra unē si kryetar i BESA  dhe Taravari si lider i ASH, duhet tè ulemi dhe të ndërtojmestrategjinë e përbashkët opozitare. Në anën tjeter BDI po paguan nga paratë e qytetarëve per propagandë dhe minimizim tè rolit të opozitës.