Fillojnë zgjedhjet për kreun e BFI-së

22

Para pak minutave kanë filluar zgjedhjet në BFI.

Numri më i madh i muftiven janë prezentë.

Kandidat për kreun e BFI-së janë ushtruesi i detyrës Reis, Shaqir Fetahu dhe kryetari i Muftinisë së Tetovës, Qani Nesimi.

Zgjedhjet në BFI mbahen pas shkarkimit të Sulejman Rexhepit.