(VIDEO) Djali duhej të nxirrte një dhëmb dhe më pas Vëllai vendosi ta ndihmonte në mënyrë gazmore!

43

Kur një vëlla vendos t’i marrë gjërat në duart e veta…

Kur bëhet fjalë për nxjerrjen e dhëmbëve të qumështit, fëmijët janë shumë të ndryshëm. E ndërsa disa njerëz argëtohen duke tundur kokën dhe mezi presin t’i nxjerrin vetë, ka nga ata që janë paksa të frikësuar.

Një nga ata frikacakët është edhe fëmija nga video që nuk guxon të shkulë një dhëmb. Të gjithë e dinë mënyrën e vjetër të lidhjes së një litari të derës, kështu që ai duhej ta nxirrte jashtë, por dera nuk u mbyll kurrë.

Në fund,  vëllai i tij i lodhur duke dëgjuar të qarë, krejt rastësisht, apo qëllimisht, ka arritur të nxjerrë dhëmbin me “shpatë” – shikoni se si:

Foto: Printscreen / Facebook