Pastrimi i malit Sharr, Rufati: “ Një musliman i mirë është një m

54

Ekrem Rufati bashkë me shoqërimin e disa njerëzve të tjerë, marrin iniciativën për të pastruar Malin Sharr!

Për më shumë informacion

👇🏻

“Ta Ruajme Malin Sharr!

Në iniciativën e pastrimit të disa vendeve me te frekuntuara per piknik gjatë kësaj fundjave, nën shoqërimin e njerëzve të cilët e kanë të mbjellur thellë në brendësinë e tyre dashurinë për një jetë më të mirë.
Një musliman i mirë është një musliman që kujdeset për një ambient më të pastër.
Një musliman i mirë vrapon të jetë pjesëmarrës në cdo aktivitet ku është mirësia dhe e bukura.
O Zot shpërblej ashtu sic din Ti të gjithë ata qe kontribuojnë në ndonjë mënyrë e për të mirën e këtij vendi!” Ka shkruar në facebook Ekrem Rufati