Fëmijë mos u gëzoni për grevën, orët e humbura do të kompensohen

24

Shkup, 11 prill – Ministri i Arsmit Jeton Shaqiri deklaroi se një pjesë e mësimdhënësve në ditën e sotme po mbajnë mësim dhe një pjesë[ tjetër joai tha se iu është falenderues të gjithë atyre që kanë vendosur të vazhdojnë me mësim pasi në rend të parë janë fëmijët.

Shaqiri tha se jemi të hapur për negocim për zgjidhjen për situatën aktuale.

Nuk e kemi informacionin se si po zhvillohet greva sepse mësimi bëhet në dy ndrime mbas orës dy do të kemi të dhëna më të detajuara.

Shaqiri tha se mësimi i humbur do të zëvendësojet vetëm se duhet gjetur mënyra se si.

Patjetër se orët e humbura do të zëvendësohen dhe do të shifet mënyra se si do te jemi në komunikim me të gjithë dhe drejtoret ato dijnë se në cilën lëndë nxënësit kanë humbur dhe ti zëvendësojnë mësimin, deklaroi Shaqiri.