Kryetari i Komunës së Tetovës shkon për vizitë në Korçë

25

Kreu i Komunës së Tetovës ka qenë për vizitë në qytetin e Korçës!

Për më shumë informacion

👇🏻

“Historia e qytetit të Korçës, është histori e shqiptarëve. Në vizitën time në Korçë, nga afër pashë Mësonjëtoren e parë shqipe për të mësuar shumëçka që nuk është thënë deri më tani. Muzeu i fotografisë “Gjon Mili” është një tjetër histori në vete që tregon shumëçka për qytetin e Korçës dhe bukurit artistike në të. Gjatë qëndrimit në Korçë, vizitova edhe Muzeun Arkeologjik, një muze shembull me përplot histori në vete dhe historinë shqiptare.

Korça, ky qytet shembull i trashëgimisë kulturore! 🇦🇱

Ka potencuar mes të gjithash Bilall Kasami