Nepotizmi/ Agim Nuhiu gati të dorëhiqet, nuk mund ta përballoj skandalin?!

783

Pas shumë skandalëve për nepotizëm nga ana e qeverisë, një skandal tjetër është zbuluar për zv/ministrin e BDI-së, Agim Nuhiu ku shihet se ai ka punësuar familjarët e tij në shumë institucione shtetërore.

Në vijim keni listën:

– 3 Nipërit e tij të punësuar në Polici që nga ardhja e tij si Zv.Ministër i MPB-së.
– Motra e tij e punësuar në sektorin e analitikës në SPB Tetovë.
– Djali i tezës inspektor i lartë policie.
– Dhëndri i tij administrator që merr pagë duke qëndruar në shtëpi.

Jo vetëm kaq, ai ashpër lufton gjithë ish ushtarët e UÇK-së brenda BDI-së duke i degraduar ata nëpër instutucionet ku ata veprojnë, duke i dënuar me largimin nga vendi i punës nga një vend në tjetrin dhe duke i dënuar ata me nga 15 apo 20% nga paga dhe duke u dërgu kontrolle te rrepta të ditore./Fol.mk/