Mësuesi i matematikës thotë se refuzohet nga të gjitha çikat sepse është shumë tërheqës

57

Callum Flanagan ka gjashtë vjet që nuk ka të dashur dhe pretendon se arsyeja është se duket shumë i bukur për të qenë i vërtetë.

Profesori i matematikës nga Windsor është përpjekur të takojë dikë përmes Tinder, por jo gjithçka ka shkuar siç ka dëshiruar ai.

“Shpesh herë pamja e jashtme më pengon për të gjetur një partnere. Më pyesin shpesh nëse jam real, gjë që ndoshta tingëllon pak arrogante, por mendoj se është më shumë tregues i asaj që shumica e grave presin nga burrat këto ditë”, tha ai për The Sun.
Ai thotë se shumë gra mendojnë se po gënjen.

“Ndonjëherë më akuzojnë se postoj foto të të tjerëve. E kuptoj që shumë kanë hasur në shumë mashtrues në Tinder, por nuk ka asgjë të rreme në profilin tim.”, është shprehur profesori 32 vjeçar.

“Njerëzit thonë ‘je shumë i bukur’, ‘shumë i mirë për të qenë i vërtetë’ ose do të pyesin ‘a je i vërtetë?’ Kam shumë foto në Tinder, por pa bio, gjë që mendoj se është mjaft shqetësuese për gratë.”, thekson mes të tjerash ai.