Drejtori i Lëvizjes BESA, Etemi inspekton punimet në spitalin modular në Tetovë

314

Sot drejtori nga rradhet e Lëvizjes Besa, Artan Etemi ndoqi fillimet e para të ndërtimit të spitalit modular në kuadër të Klinikës së Tetovë, i cili do të shërbejë si ndihmesë shtesë për të marr trajtimin e nevojshëm çdo qytetarë.

Puna ka filluar me një ritëm të shpejtë dhe presim që spitali modular të vendoset në përdorim për një kohë të shkurtër.

Ky spital ndërtohet në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë.