Lajmi i fundit: Çmimi i dizelit arrinë 122 denarë për litër

18

Çmimi i dizelit ka arritur çmim rekor prej 122 denarë për litër nga fillimi i krizës globale ekonimike, njofton Flaka. Lajmi i bë i ditur nga Komisioni Regullator, nga ku thonë që çmimi i rritur në berzën globale bëri që edhe tek ne çmimi me pakicë i dizelit të mbërri gati 2 euro për litës.

Lajmi për rritjen e çmimit është mashtrim, pasi sot ndodhemi në ditën e rrenave, 1 Prilli dhe redaksia ka marrë të drejtën për të argëtuar lexuesit me disa lajme të rreme.