BDI nëse nuk ka marrëveshje me Zaevin, do e nxjerr kandidat për president Musa Xhaferrin?

119

Ethet e zgjedhjeve presidenciale i ka kapur të gjithë partitë politike në Maqedoninë e Veriut. Më shumë “siklet” ka LSDM-ja e Zoran Zaevit, të nxjerr kandidat të përbashkët me partitë shqiptare apo të kandidojë e vetme.

Jo zyrtarisht mesohet se BDI do te del me Musa Xhaferrin si kandidat per President.

Nikolla Dimitrov dhe Stevo Pendarovski janë dy emrat më të votuar në LSDM për president.