Kasami: Bashkëpunimi i opozitës maqedonase dhe shqiptare është joparimor!

67

Kreu i Besës, Bilall Kasami sonte në Click Plus komentoi edhe bashkëpunimin e opozitës maqedonase dhe shqiptare.

Kasami vlerësoi se ky bashkëpunim është joparimor.