Lëvizja BESA- Tetovë, ka realizuar takim e strukturat e degës, ku i pranishëm ka qenë Kryetari i Degës së Lëvizjes BESA – Tetovë, Gazmend Aliu, së bashku me sekretarin gjeneral të partisë, Arjanit Hoxha.

Në këtë takim diskutua për zgjedhjet presidenciale dhe angazhimet e anëtarëve të degës në përkrahje të, Profesor Blerim Rekës!