Fluks veturash në kufirin Kosovë-Maqedoni e Veriut! Pritet deri në 30 minuta

31

Vazhdojnë kolonat në vendkalimin kufitar mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut, gjegjësisht në pikën kufitare Bllacë-Hani i Elezit paraditen e sotme pritet rreth 30 minuta për hyrje në Maqedoninë e Veriut. Kolona ka edhe për dalje nga Maqedonia e Veriut. Nga kamerat e sigurisë shihet se qarkullimi i veturave është i ngadalësuar.