A po e “zbatojnë” Agjendën e Gjelbërt të BDI-së lista “Më mirë për Tetovën”?!

32

LISTA me mire per Tetoven me dy këshilltaret e saj po pengon punen e Keshillit te Komunes duke u berë bashke me këshilltaret e BDI-së. Kjo listë po pengon realizimin e projekteve qe jane ne interes te qytetareve. Kjo listë ben rolin e opozites konstruktive, apo rolin e te mirit per vete dhe te reklamimit duke mos mbajtur llogari per demin qe i ben Tetoves dhe qytetareve te saj. Bojkoti i organizuar ne menyre te heshtur behet ne kohen kur transparenca ne keshill eshte mbi cdo nivel, ne kohen kur bumi investues ka nisur ne te gjitha lagjet e Tetoves, dhe në kohën kur presioni ndaj kryetariit të komunës po shtohet nga te gjitha anet.

Me keto veprime lista tenton te pengoje realizimin e projekteve jetile per qytetin sidomos tani ne kohe kur po punobet ne te gjitha lagjet.