Fadil Zendeli: Unifikimi i domosdoshëm për t’u përballur me pandeminë

131

I ftuar në emisionin Arti i Financës “Klan Macedonia”, nënkryetari parlamentit nga rradhët e Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli ka folur në lidhje me menaxhimin e situatës me pandeminë e Covid19.

Ai ka bërrë thirrje që të lihen anash dallimet partiake dhe se shtetit e personelit mjekësor i nevojiten unifikim i spektrit politik e shoqëror që kjo pandemi të përballohet sa më mirë. Gjithashtu, Zendeli tha se për gabimet e mjekëve, shtetit apo dikuj tjetër do të mund të flasim pas pandemisë e që tash kusht i vetëm është rimëkëmbja ekonomike dhe menaxhim sa më i mirë i pandemisë./Northmacedonia-post/