Kasami: Apel BDI-së mos shkojë me mendjen e Artan Grubit për të bërë festë në Tetovë pas situatës që po kalon Tetova

47

I ftuar në Click Plus në TV21 kryetari Kasami tha se BDI me mend e Artan Grubit nxiti dhunë mes qytetarëve të Tetovës dhe Shkupit. Kasami bëri thirrje që BDI të mos vijë të festojë në Tetovë sepse Tetova po kalon ditë të vështira. Kasami gjithashtu tha se tetovarët më konkretisht Ballistët nuk e kishin me Shvercerat po as me Shkupin! Por vetëm me një njeri me emër e mbiemër atë të Artan Grubit.