Gazmend Boletini viziton kreun e Komunës së Tetovës

50

Kreu i Komunës së Tetovës sot ka pasur një takim me Gazmend Boletinin konkretisht nipin e heroit tonë Isa Boletini, ai ishte i shoqëruar nga bashkëshortja e tij Bleta Boletini si dhe bashkëveprimtari i tij Mehmet Tahiri.

 

Për më shumë detaje

👇🏻

Kënaqësi të mirëpres në zyrën time Gazmend Boletinin, nipin e Heroit kombëtar, Isa Boletini së bashku me bashkëshorten e tij Bleta Boletini dhe bashkëveprimtarin e tij Mehmet Tahiri. Vepra dhe ideali i tyre janë në memorien tonë dhe shoqëruesi ynë më i mirë për t’a bërë Tetovën tonë një qytet të denjë e krenar për të gjithë shqiptarët.

Tetova është shtëpia juaj. Faleminderit për vizitën miku ynë i shtrenjt! 🇦🇱” ka thënë mes të gjithash Kasami në facebook!