Pse iu pengon kaq shumë prof.Blerim Reka, “shqiptarëve” të LSDM-së dhe aktivistëve të BDI-së?

101

Pas shpalljes së kandidaturës së Blerim Rekës për president si kandidat i pavarur të përkrahur nga BESA dhe ASH, kanë vërshuar mendime të shumta në rrjetët sociale. Këta kritika më së shumti vijnë nga disa “shqiptarë” të LSDM-së dhe disa aktivistë të BDI-së?

Po pse e gjithë kjo pengesë? Dihet, prof.Blerim Reka do të prish matematikat partive maqedone dhe dica partiçkave shqiptare që janë në qeveri me Zaevin.